Sunday, April 17, 2011

::Segmen: Ben Ashaari Gegar Lagi::

Dalam sibuk-sibuk saya membuat entry Siri Kisah 30 Tahun ni... Sambil sibuk jugak membalas kunjungan kawan-kawan... Saya terkerut dahi dengan entry-entry tentang Ben Ashaari ni... Al-maklumla... Saya ni baru je berkecimpung dalam dunia blog 4 bulan ini... So, saya pun menjejakinya... Wohoooooo... Hebat dia ni ber 'blog'.. Makanya saya pun join la segmen ni... Ben Ashaari Gegar lagi... hehehehehehe...


[image[3].png]

OK... Check it out here to join... Klik je kat gambar atas tu...

15 comments:

myzasuki said...

datang dari blog abg.ben
GEGARR KAT SINI ~
kebabommm !

Novelgurl said...

yeah ! gegarrr !! haha

Golden Rose said...

salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Nazha Naan (IP0344332-X) said...

Gegar x gegar la... Tertinggal round 1... huhuhuu

TESLAMARIN said...

nah gegar gak

deyna said...

tq.sudi jenguk blog saya. salam perkenalan.

Anak Ulu Cheka said...

assalam gegar geng 9

Terkini dari AUC dot com: Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

azie said...

hye, folow me back,kita geng ! sy gegar disini. kalau free jemput la ke blog sy :) www.azieismail.blogspot.com

aNiss :):) said...

salam gegar =) terbabOoMMMmm!!! sambil follow sini =)

~cik shanashaida~ said...

haip2...

gegar..gegar..gegar..!!!
gegar d sini...
BW from group 9
salam perkenalan ^_^

K.zoe said...

hai awk!! coming from AB segmen. i follow ur nice blog!!!

dila bahar said...

hye singgah jumpa geng group9.. jemput dtg

http://dilabahar.blogspot.com

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

fahmimustakim said...

singgah dari group 9..dah follow kamu ;)

Latest Entry: Youtube Craze: Ever heard of Anwar Hadi and MatLuthfi?